Double Edge scheermesjes, proefpakket.

1 Waardering 3 Beoordelingen
14,95 €
Omdat ieder huid- en baardtype per persoon verschilt, is het moeilijk, zoniet onmogelijk om het perfecte mesje te adviseren
 Terug naar: Mesjes voor krabbers

Omdat ieder huid- en baardtype per persoon verschilt, is het moeilijk, zoniet onmogelijk om het perfecte mesje te adviseren. Het scheermesje wat bij de één een glad en comfortabele scheerbeurt oplevert, kan bij de ander een branderige en onprettige ervaring zijn. Daarom heeft Scheerwinkel.nl een pakket samengesteld uit de verschillende scheermesjes die wij in ons assortiment hebben. ASTRA mesjes komen uit Rusland en zijn "ingelijfd" door Gillette, voor mannen die geen gevoelige huid hebben, wellicht een aanrader. DERBY is een aanrader als u met een krabber gaat beginnen, en u heeft de 'slag' nog niet te pakken. Ook mannen met een gevoelige huid hebben hier baat bij. MERKUR is een goede 'starter' voor mannen met een normale huid en lichte tot medium baard. Deze mesjes hebben een ruwere snede en kunnen oncomfortabel overkomen bij mannen met een zwaardere baardgroei. TIMOR is vergelijkbaar met Merkur, en kan voor een goede start zorgen. FEATHER: Voor veel natscheerders is geen ander mesje vergelijkbaar met het Feather-mesje. Dit is het meest scherpe scheermesje van vandaag op de markt. Mannen met een gevoelige huid kunnen dit mesje als onplezierig ervaren. Het gebruik van dit mesje vereist ook een goede preparatie van de huid en een goed opgemaakt schuim van de scheerzeep of -crème. Daar dit mesjes zijn van hoge kwaliteit, is het niet adviserend voor beginners. Proefpakket met 5 pakjes DE-scheermesjes, bestaande uit: Feather-10 mesjes, Merkur-10 mesjes, Astra Superior Platinum-5 mesjes, Astra Superior Stainless-5 mesjes, Timor-10 mesjes en Derby-5 mesjes. Normale verkoopprijs € 19,05, nu als proefpakket € 14,95. Ideaal om het scheren met een krabber te beginnen!

 

Beoordelingen

woensdag 01 juni 2016

Deze set is ideaal om te bepalen welke mesjes het beste bevallen. Ik had nooit verwacht dat er zoveel verschil in zou zitten. Ik heb 1 richting op geschoren (met de haargroei mee) en het resultaat was de eerste keer al beter dan bij cartridges. Voor mijn huid (light gevoelig) en baardgroei (redelijk zwaar) gev, tikkeltje trekken, niet meer dat bij cartridges.

Feather
Zeer comfortabel, per kant 5-7 dagen (2 weken per mes haalbaar), geen last van trekken. (ook niet dag 6 van 1 kant)

Merkur
Bruikbaar, per kant 2-3 dagen. Trekt iets vanaf dag 1, maar niet vervelend.

Mijn voorkeur is duidelijk de Feather. De dubbele prijs t.o.v. de Astra haal ik er uit. Test geslaagd.
Met wat ik heb kan ik nog even.

JHuijsmans

vrijdag 21 augustus 2015

Uitstekende set mesjes voor de beginner die nog geen idee heeft wat voor hem wel en niet werkt, was voor mij in ieder geval een uitstekende manier om uit te vinden welke mesjes het beste werken, en had meteen genoeg mesjes voor een maand of twee.

Danny s-Gravemade

vrijdag 03 juli 2015

Precies de informatie die je nodig hebt wanneer je een keuze tussen verschillende mesjes wilt maken.

Rolf de Joode
Meer beoordelingen

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen