Merkur krabber. 20C

1 Waardering 2 Beoordelingen
45,10 €
De Merkur 20C is een nieuw model wat in 2011 is geïntroduceerd
 Terug naar: Merkur krabbers
De Merkur 20C is een nieuw model wat in 2011 is geïntroduceerd. Dit is een 3-delig scheermes wat is voorzien van de bekende en zeer populaire Merkur DE-kop, gemonteerd op een uniek zwart (metalen) handvat dat gestructureerd is voor een ongelooflijk goede grip. Lengte handvat 9,5cm.

Beoordelingen

donderdag, 14 december 2017

Een korte review,
Het scheermes Merkur 20c is mij uitstekend bevallen. Omdat het scheermes iets zwaarder is ligt het prettig en vast in de hand, de grip van metaal is stevig en voorzien van en prettige structuur die voorkomt dat het handvat kan wegglijden tijdens het scheren (met natte handen). De kop is uiterst comfortabel en glad afgewerkt. De stand van het mesje zelf is goed geplaatst. Ik heb geen krasje meer opgelopen (wat bij mijn eerdere scheermes weleens een uitdaging was). Door de juiste stand is het resultaat uitstekend, gladder dan ik had verwacht.

H. van de Water

maandag, 20 juli 2015

Ruim een half jaar geleden maakte ik de overstap naar deze 'oude' manier van scheren. Toen kreeg ik voor kerst een krabbertje van Douglas. Deze ging onlangs stuk. Vergrendelsysteem van het mes was niet van goede kwaliteit.
Ik besloot rond te kijken op internet naar een vervanger, want terug naar Gilette scheermessen, dat nooit meer!
Ik kwam deze krabber tegen. Prijs kwaliteit verhouding is gewoon perfect. Hij voelt heel degelijk aan. Hier zal ik jarenlang plezier aan beleven.
Tevens heb ik de set met verschillende scheerbladen besteld, zo kan ik op redelijk goedkope wijze achterkomen welk scheerblad mij het best bevalt.

Carlo

Log alstublieft in voor het schrijven van een recensie Inloggen